Uitverkocht

Atmoz Classics


Pat Krimson + Gert Corvers + Daniel June + Pat-B + MC Robson Da Silva + visuals by Androvisuals


Atmoz Classics keer weer terug op 26 december in de Effenaar

Na het uitverkochte succes van Atmoz Classics Outdoor van afgelopen juni en de indoor editie van vorig jaar december, krijgt Eindhoven op 2e kerstdag weer een waardige opvolger. Op donderdag 26 december is het eindelijk weer tijd voor een indoor editie in Eindhoven van het succesvolle concept Atmoz. Grondlegger van Atmoz, Pat Krimson, is uiteraard van de partij, evenals zijn trouwe metgezel Gert Corvers. De line-up wordt compleet gemaakt door Daniel June en Pat-B.

Bij onze zuiderburen werd eind jaren negentig dancegeschiedenis geschreven. In 1996 werd daar club Atmoz geopend in Hasselt en in 1998 volgde Atmoz in Vosselaar. Het Atmoz-concept bleek ongekend populair bij zowel Belgen als Nederlanders. Kwaliteitsmuziek, dat is wat men hier kreeg voorgeschoteld. Beautiful Music for beautiful people. Het voelde altijd als thuiskomen in de gezellige entourage van de Atmoz en dat werd iedere week weer gevierd met luid getoeter en veel gejuich op de dansvloer.

De organisatie heeft, in tegenstelling tot de editie van vorig jaar december, besloten om alleen de hoofdzaal van De Effenaar in gebruik te nemen. Vorig jaar is gebleken dat de bezoekers met name komen voor het Atmoz concept waardoor de capaciteit in zaal 1 te hoog was en in zaal 2 te laag. Omdat het hierdoor vorig jaar simpelweg te druk werd in de hoofdzaal is er voor gekozen om de capaciteit omlaag te brengen en te kiezen voor het comfort van de bezoeker. Dit zal de druk op de barren verlagen waardoor de wachttijden aanzienlijk lager zullen zijn. De Effenaar zal daarnaast een extra bar plaatsen in de hoofdzaal zodat er 3 barren zijn waardoor de bezoeker snel en comfortabel haar drankje kan bestellen.

Verwacht ook dit keer de spannende dance acts zoals vroeger en opvallende decors inclusief special effects en uiteraard de resident dj’s. In de Atmoz was het altijd feest! Op 26 december zal Eindhoven weer voor heel even trillen op haar grondvesten op die typische Atmoz beats van vroeger. Met de uitverkochte editie van juni en december vorig jaar in het achterhoofd, zal ook deze kaartverkoop wel eens alle records kunnen gaan breken. Zorg dat je snel je tickets weet te bemachtigen en aanwezig bent op dit unieke feest met de sound en people van vroeger.

Wanneer je goede herinneringen hebt aan het Atmoz tijdperk mag je niet ontbreken op dit feest. Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een Atmoz-reünie, bel je oude stapliefde op en zorg dat ze er bij zijn op tweede kerstdag!