Popronde + Popronde afterparty


Line-up: The Elementary Pinguins + The Maureens + Amarildo de Krijger + Seven League Beats + dj Ramb + dj Willem


Ook dit jaar strijkt de Popronde weer neer in Eindhoven. De Effenaar host zowel het 3voor12 Hollandse Nieuwe podium en uiteraard de befaamde afterparty!

De Popronde komt vanavond langs in Eindhoven, dus begin maar snel met het maken van je schema. De Effenaar geeft je vast een voorzetje. Wie, wat, hoe laat? Lees het hieronder en kom gewoon de Popronde 2013 afsluiten in de Effenaar, waar naast de kersen op de taart ook nog de enige echte afterparty los gaat tot 4.00 uur in de morgen.

22.30 - 23.15 uur The Elementary Pinguins
The Elementary Penguins komen uit de hoofdstad en maken vieze, catchy en ontzettend sexy indierock. Hun single ‘Everybody Knows My Name Especially On The Dance Floor’ werd direct door 3FM in de armen gesloten en de titel Serious Talent volgde niet veel later. Vanavond hoor je waarom.

23.45 - 00.30 uur The Maureens
De DWDD-minuut is al in the pocket en hun debuutalbum presentatie in Ekko was een dik succes. The Maureens zijn in 2011 ontstaan uit Silence is Sexy, Mr. Love and the Stallions en Brown Feather Sparrow en speelt westcoastpop met 4-stemmige zang. En dat doen ze heeeeeeel errrrrggg mooiii.

01:15 - 02:00 uur Amerildo de Krijger
Amerildo de Krijger laat elektro, rave en rap versmelten tot een typisch tja, eigen sound. Samen met Boaz v/d Beatz  - kun je o.a. kennen van Mr. Polska – zorgt hij vanavond voor het feestje.

02:30 - 03:15 uur Seven League Beats
Seven League Beats wordt als onderdeel van de Fakkelteitgroep geroemd om hun hiphop producties, maar ‘7LB’ is meer dan dat. Op het podium gaan deze mafkezen namelijk helemaal los met snoeiharde beats, wazige dubstep en zieke geluidsexperimenten.  

Daarna draait dj Ramb tot 04:00 uur hits tot ze je oren uitkomen!