SAW vs Breek


N-Type + The Upbeats + Emperor + Tunnidge e.v.a.


Tweede editie van onze grootse eindejaars dubstep en drum n bass afsluiter!

 

Na een enorm geslaagde editie van de allereerste samenwerking tussen SAW en BREEK vorig jaar, konden we niet wachten om onze krachten wederom te bundelen. Daarom precies een jaar later, op 21 december: SAW vs BREEK.

Ook deze editie zal SAW vs BREEK in het teken staan van een cross-over tussen genres, enorme bassen en trillende vloeren. We verspreiden Dubstep en Drum&Bass over de twee zalen van de Effenaar, met acts die variëren van diep en donker tot hard en energiek!

KLIK HIER VOOR HET TIJDSCHEMA

∆ The Upbeats ∆ (Vision / Non Vogue | NZ)
Niemand minder dan The Upbeats zullen in December eindelijk weer naar Eindhoven komen! Wat wil je nog meer voor kerst?! Deze uit Nieuw Zeeland afkomstige producers hebben hun harde en unieke stijl van Drum & Bass ondertussen al verspreid over de hele wereld. Intussen behoren ze bij de top van de Drum & Bass scene met releases op gerenommeerde  labels waaronder Vision Recordings, het label van Noisa.

∆ N-Type ∆ (Wheel & Deal / Sin City | UK)
Deze baas heeft al heel wat teweeg gebracht in de Dubstep scene. Zowel door zijn producties en met awards bekroonde dj-sets, als door zijn alom geliefde label; Wheel & Deal. We hebben deze man al eens eerder geboekt voor de allereerste SAW. Wie daar bij is geweest, weet waarom we hem terug laten komen! N-Type staat bekend om zijn kundige vaardigheden op de decks en zijn ijzersterke platenkeus.

∆ Emperor ∆ (Inspected / Critical | UK)
Met zijn onlangs uitgebrachte ‘Jackhammer’ EP op Inspector Dubplate’s label Inspected, heeft deze Engelse drum&bass producer zich bewezen als een van de meest veelbelovende jonge producers van deze tijd. Houd hem in de gaten. Een set om niet te missen!

∆ Tunnidge ∆ (Chestplate / Deep Medi | UK)
Deep Medi, Chestplate, Tectonic, Get Darker en Origin Audio. Niet veel producers kunnen zeggen dat ze releases uitgebracht hebben op al deze labels. Wie wel? Juist, the one and only Tunnidge! Deze Engelse producer is niet meer weg te denken uit de Dubstep scene. Met zijn monsterlijke sound begeef je je al snel in de duisternis. Op SAW vs BREEK zal Tunnidge dan ook de harde donkere sound van de Dubstep representeren. Check trouwens ook even zijn laatste (moddervette) release op Chestplate, het label van ‘papa’ Distance.

∆ Nymfo ∆ (Commercial Suicide | NL)
Deze Drum & bBass producer/DJ van Nederlandse bodem (trots!) gaat al een hele tijd mee in de top van de scene. Zijn tracks worden gesupport door de zwaargewichten uit de DnB wereld; Goldie, Friction, Black Sun Empire, Teebee en noem ze maar op! Met shows over de hele planeet kunnen we wel stellen dat Nymfo verre van de minste is. En dat niet alleen, hij was ook nog eens een van de vaste krachten achter Red Zone, en is hij 2 keer verkozen tot de beste Nederlandse DJ. Dat wordt wat!

∆ Addergebroed ∆ (Subway / Underslung Audio | NL)
Als Dubstep liefhebber kan de Nederlandse Addergebroed je niet ontgaan zijn.  Door zijn kwalitatief goede producties heeft deze man ondertussen al succes in het binnen- en buitenland. Zijn track ´Shadows´, is onlangs nog geremixt door niemand minder dan Culprate en zal binnenkort uitkomen op Subway. Ook heeft Addergebroed in september nog een kneiter van een EP (Sacrifice) uitgebracht op Devnik´s label; Underslung Audio.  Gelukkig heeft Adder ook nog tijd om B2B met zijn maatje Devnik voor jullie een dikke set neer te zetten.

∆ Devnik ∆ (Underslung Audio / Subway | NL)
Devnik, deze bass producer van Nederlandse bodem, heeft met zijn eigen producties al voor de nodige opschudding gezorgd. Afgelopen augustus heeft Devnik zijn laatste release ‘Fears’ uitgebracht, een angstaanjagende EP op zijn eigen label; Underslung Audio. Ook hiermee blijkt dat Devnik oog heeft voor originaliteit en kwaliteit. Verwacht een energieke set vol nieuwe tracks. We zijn niet anders gewend van Devnik en Adder. 

∆ Proxima ∆ (Tempa | NL)
Een nieuwe Dubstep sound; groovende bassen en duistere beats. Deze getalenteerde producer heeft al wat releases uit op Tempa, en een album op hetzelfde label is in de maak. Zijn diepe sounds verspreiden zich sneller dan je denkt… Benieuwd? Ook deze editie zal Proxima een set neerzetten die je niet snel zal vergeten. Zet je schrap!

∆ Lifecycle ∆ (Subway | NL)
Lifecycle, een Dubstep producer afkomstig uit Leiden met roots in de DnB, is net als Adder en Devnik onderdeel van het grootste Nederlandse Dubstep label Subway. Lifecycle is niet vies van een beetje experimenteren, dat doet hij dan ook volop. Een talentvolle producer met tracks variërend van hard en vies tot lief en schattig. Een producer en DJ om in de gaten te houden!

∆ The Illuminated ∆ (Moonshine Recs / Underslung Audio | NL)
Niet meer te stoppen. Dat is de beste omschrijving voor dit trio. Intense, diepe producties van Eindhovense bodem. Met releases op Moonshine Recordings, FatKidOnFire en hun debuut EP die onlangs is uitgekomen op Underslung Audio. Betreed de donkere kerker samen met The Illuminated en je komt er niet meer uit. Op een goede manier dan. More info soon.

∆ Mc: Swift ∆ (Subway | NL)
Voor de meesten is MC Swift al niet meer weg te denken bij de goede Bass feesten door heel Nederland. Swift heeft onlangs nog op Outlook Festival in Kroatië de sets van Kryptic Minds en Youngsta gehost. Het is dan ook niet gek dat wij trots zijn om hem wederom als MC te hebben deze editie. Party gegarandeerd.

∆ VJ’s: Elisa / Les Projecteurs ∆
De visuals zullen deze editie worden verzorgd door SAW’s VJ Elisa en de nieuwe VJ’s van Breek; Les Projecteurs.

 

Stond eerder in