Suono Culture: Arado


Arado (DE) + N.U.D.E + Claudio & Lucio


Deephouse, techhouse and techno born out of passion!

Van Desolat en Remote Area naar Moon Harbour via Düsseldorf (waar deze man resident is in een van Duitslands beste clubs de 102). Dat is hoe Arado's verhaal het best kan wordt samengevat.

Cocoon en Watergate Duitsland, Tenax in Italië, Cafe D'Anvers in België, WMC in Miami, een legendarische afsluitende set op Ibiza in de Space, en diverse sets voor de concepten: People Like Us en Bad Boys Club maken het moeilijk te geloven dat dit de eerste pagina is van dit jonge succesverhaal dat pas in 2009 is begonnen.

Na zijn "Oeganda Express" release, uitgebracht op het label Desolat van Loco Dice is Arado internationaal doorgebroken. Na veelgeprezen versies kwamen diverse andere producties, wat uiteindelijk leidde tot een EP op het Moon Harbour label van Matthias Tanzmann. Arado is het bewijs dat bijna alles mogelijk is met de juiste hoeveelheid toewijding en doorzettingsvermogen.

Zijn groovy en rauwe sound met een Chicago rand doet de Deep & Tech House dansvloeren wereldwijd loskomen. We zijn daarom weer kneiter trots en blij dat we deze Duitse elektronische muziektovenaar hebben weten te halen naar Suono Culture.

Arado zal muziekaal ondersteund worden door de heren van N.U.D.E (Lowendcommunity) en residents Claudio & Lucio wat deze bijzondere avond compleet gaat maken.

We zien jullie vanavond daarom graag in de Effenaar!