Soixante Neuf 040


Deejays: GIRLS LOVE DJ’s + LADY BEE + PRIME + SMASH & ARIES (Live) + LUCKY CHARMES + PERRY (RGGD DJ’s) + MITCHELL SUPREME + DASH + hosted by: MC SHOCKWAVE


Soixante Neuf, not a party but a movement!

Soixante Neuf  040 is BACK!! En dit keer beter groter en gezelliger dan ooit!! Met als nieuwe thuishaven in Eindhoven: De Effenaar!! Bermuda is er niet meer, dus Soixante Neuf is doorgegaan naar bigger and better things. Vanavond zal Soixante Neuf  voor het eerst de dansvloer van De Effenaar doen schudden! Soixante Neuf  die onlangs op haar 11e verjaardag in Amsterdam nog een FASHION TV Nightlive award in ontvangst mocht nemen, staat klaar om in Eindhoven te laten zien waarom zij na 11 jaar nog steeds aan de top van het uitgaansleven staat.

Met trots is het gelukt om voor de vrijdag 25 oktober een hele lijst met toppers uit de scene bij elkaar te krijgen. Zo komen niemand minder dan de sensatie van het moment GIRL’S LOVE DJ’s de Effenaar onveilig maken. Ondersteunt door de koningin van de scene queen LADY BEE. En als dat nog niet genoeg is komt Encore’s frontman Dj PRIME zijn gruwelijke draaiskills laten zien. En dat is nog laaaaaang niet alles. SMASH & ARIES komen een live set doen met het Soixante Neuf  Anthem. Super producer en dj LUCKY CHARMES komt langs met een LED set van jewelste en PERRY welbekend van RGGD DJ’s is in the building. En Soixante Neuf zou niks zijn zonder zijn resident MITCHELL SUPREME.

The party wordt gehost door MC SHOCKWAVE. Soixante Neuf , not a party but a movement!

Aan de line up zal het niet liggen, ook de Effenaar is er klaar voor, dus het enige wat nu nog ontbreekt ben jij, de bezoeker om deze avond het maximale te bereiken. Soixante Neuf  is deze editie wederom aangekleed door Eindhoven meest classy mannen kledingzaak FITTZ.

Verder heeft de organisatie nog een paar verassingen voor jullie in petto op deze heugelijke avond. Dat Eindhoven de gekste is, zal vanavond eens te meer worden bewezen. Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladiesonly Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen.

VVK kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.soixante-neuf.nl of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Evaldo (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen! Soixante Neuf is here to stay!