Radio Modern: Retro Fifties Ball


+ Dansles Aces Of Swing + Live Fifties Fever + DJ's At's Crazy Record Hop + Beauty Boudoir met Modernettes + Fotomatic


Radio Modern: Retro Fifties Ball

Radio Modern geeft retro swingfeesten met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren.Radio Modern
en Nederland kunnen het erg goed met elkaar vinden, na twee onvergetelijke nachtjes swingen staat Eindhoven weer op ons lijstje.

Waagt u zich graag aan een pirouette op de dansvloer? Scherp dan vanavond uw talenten aan tijdens de Lindy Hop dansles van Aces of Swing. Neemt u vervolgens een deerne dan wel heer bij de hand, en laat uw uitverkorene alle hoeken van de zaal ontdekken tijdens het optreden van Fifties Fever. Goed voor urenlang adrenaline en danskoorts met vette knipogen naar Elvis Presley, Buddy Holly, Cliff Richard, Eddie Cochrane, Bill Haley, Ritchie Valens en andere vetkuiven.

DJ At’s Crazy Record Hop, onze krasse oude knar, weet van geen ophouden en steekt het vuur aan de lont met zijn dj-set. Wie deze avond netjes opgemaakt wil doorbrengen, wordt gesoigneerd in het Beauty Boudoir, waar de Modernettes u op uw wenken bedienen, krulspelden in de aanslag.

Radio Modern geeft retro swingfeesten met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren. Radio Modern bracht de fifties naar Pukkelpop, uitverkochte zalen als de Roma in Antwerpen of de Vooruit in Gent en komt nu naar ons koude kikkerlandje om er de sfeer eens goed te ontdooien met hun fijne fifties feesten.

Net als vroeger beginnen onze dansfeesten vroeg. Ten laatste om 21.00 uur is de dansvloer gevuld voor een swing dansles. Je leert een aantal basispassen uit de lindy hop, swing en jive waarmee je je kunt uitleven tijdens het optreden van onze live band. Op ons podium blinken bands die rock’n’roll in hun bloed hebben, zoals de legendarische Mike Sanchez, Ray Collins en Lady Linn. We sluiten de avond steevast af met dj’s die de wax in de vingers hebben en wie wil kan voor wat rouge en krulspelden langs in het Beauty Boudoir van de Modernettes.

Op Radio Modern delen hippe vogels uit de discotheken probleemloos de dansvloer met dansfanaten en ouderen die de glorie van vroeger graag weer komen opsnuiven. Een dresscode hanteren we niet, maar iedereen geniet ervan om zich op te tutten, hun mooiste jurk of pak uit de kast te halen en hun dansschoenen op te poetsen.

Back to the nifty fifites and swinging forties dus: Radio Modern is een nostalgische trip naar de jaren ‘40 en ‘50. Herbeleef een stukje geschiedenis en geniet een avond lang van deze unieke retrosfeer met old school swing in een mooi decor en knetterende rootsmuziek.

21u Dansles Aces Of Swing
22u Live Fifties Fever
23u DJ's At's Crazy Record Hop
Beauty Boudoir met Modernettes
Fotomatic