Japanther + Radkey


Gruizig, catchy en ronduit onweerstaanbaar.

Als je er niet bij was tijdens de eerste show van Elephant Stone op de nieuwe locatie Nul Zes, dan is hier de herkansing verdikkeme!

Japanther
Gruizig? Yup. Catchy koortjes die je niet meer uit je hoofd krijgt? Zeker. Swingend? Dubbel en dwars. Japanther doet het sinds 2001 en is stiekem dus één van de eerste 'nieuwe tijd' garagebands. Zelf noemen ze zich overigens een kunstproject en als je je bedenkt dat deze knapen shows doen met een groep synchroonzwemmers, met een stel poppen hoog op een brug of midden in een zwerm bmx’ers, dan hebben ze eigenlijk wel gelijk. Vandaag rocken ze hun tunes in de kersverse locatie Nul Zes op het NRE terrein. En dat alleen is al een reden om deze show niet te missen.

Radkey
Radkey-zanger Dee houdt niet van melk. Sterker nog, hij haat melk tot op het bot. Kaas, daar kan hij wel gelukkig van worden. Je snapt het al, de bio van Radkey is er één met een knipoog , maar deze drie Amerikaanse broers menen het verder echt wel serieus. Ze blazen je vanavond omver met een dodelijke rockinjectie die ergens lijkt op Danzig, maar ook op The Strokes.  Vreemde combi denk je? Nee hoor, een gruwelijk vette.

Dit concert is mogelijk gemaakt met steun van Fonds Podiumkunsten www.fondspodiumkunsten.nl