Club 3voor12 Eindhoven: De Nuance + Kadinski + Woody sings Woody


3voor12 Eindhoven presenteert de tofste nieuwe acts uit onze eigen stad!

Zoals gebruikelijk treden er vanavond drie artiesten uit Eindhoven en omgeving op nadat zij uitgebreid zijn geïntroduceerd door 3voor12/Eindhoven. Woody (van Woody & Paul) is alom bekend in Eindhoven, maar ook De Nuance en Kadinski hebben al een rijk verleden in de Eindhovense muziekscene.

Woody
Woody Veneman is een van Eindhovens bekendste zangers en singer-songwriters, met een live reputatie die bekend staat als ijzersterk. Je kent hem wellicht van Woody & Paul, Stereo Monster Men, of The Singing Chair. Dit jaar is hij begonnen met zijn Woody sings Woody serie. In deze serie, die uiteindelijk zal bestaan uit tien liedjes, maakt Woody muziekvideo’s van liedjes die door hem geliefd zijn. Ze worden in een nieuw jasje gestoken en voorzien van een zelfgemaakte videoclip. Op Club 3voor12/Eindhoven gaat Woody nummers uit de Woody sings Woody series live spelen.

Kadinski
Ruim drie jaar geleden stond Hangover Sunday op Club 3voor12/Eindhoven. Nu, drie jaar later, staat de band in exact dezelfde formatie in de Effenaar, onder een andere bandnaam en een ander geluid. Kadinski staat op het punt om zijn debuut-EP te releasen en heeft met eerste single ‘Monkey Skinned’ alvast laten horen dat het ‘catchy as hell’ gaat zijn. Vanavond geeft Kadinski het eerste optreden in Eindhoven en omgeving.

De Nuance
Eindelijk is er dan eens hiphop op Club 3voor12/Eindhoven! Met Che is er al eens een eerste aanzet gedaan, maar op 11 oktober is het full throttle hiphop met rapper Marco Martens en beatmaker/producer Royal with Cheese. ‘Lyrische hiphop met dikke beats’, zo zou de muziek van De Nuance samengevat kunnen worden.