Heibel! x STRM


Future-Beats / Disco / Garage / House / Grime / Bass / R&B / Electro


Waffles (STRM) + Beaudamian (Decoy) + Zupa + VJ Lake City


Een hoop gedoe voor niks.

Vanavond word het relletje op de dansvloer geschopt door STRM, het online radio station dat uitzend vanuit ons eigen Strijp-S. STRM Radio is een maandelijkse show met Eindhovens finest DJ’s, live optredens en sessies vol electronische beats en bites.

Waffles (STRM) + Beaudamian (Decoy) gaan "back in time", naar de tijd voordat alles future werd! Tegenwoordig schudt het vrouwelijk schoon het achterwerk op de Future-Beats, Garage, House, Grime, Bass en R&B ritmes die deze heren door heel Nederland ten gehore brengen.

Zupa is een graag geziene gast op Heibel! Hij weet menig feestje lekker los krijgen met zijn mix van diepe disco en vuige house, afgeserveerd met een toefje electro. Ondertussen is hij al weer een hele tijd uit Eindhoven verhuisd naar Amsterdam. Regelmatig maakt hij daar de feestjes van Cirque Excentrique onveilig met zijn bangelijke schijven. Ook zijn vaste avonden in Cox zijn  een muzikale belevenis op de dansvloer. Laat je hokjesgeest thuis en Zupa maakt je avond!

Ook is VJ Lake City van de partij, ze neemt je mee in de wereld van vreemde 3D spinsels, Perzische katten en dansende diamanten. Genoeg eye candy dus!