Afgelast

Reincarnatus


+ Che


Stoere folkrock van stoere vrouwen.

Let op: Wegens overmacht aan de zijde van de band is de show van Reincarnatus afgelast. Effenaar kaarten blijven geldig voor de show op 26 oktober in de Bosuil. Kaarten kunnen ook worden teruggebracht bij de adressen waar ze gekocht zijn. 

Reincarnatus combineert popmuziek met Keltische muziekinstrumenten en niet te vergeten: vrouwelijke charmes! In 2012 gaven de dames al een moddervette cd-presentatie in de kleine zaal en vanavond nemen ze je opnieuw mee naar vervlogen tijden.

Mystieke, romantische ballads afgewisseld met energieke folk rock maakt de muziek van Reincarnatus uniek in haar soort. Laat je inpalmen door temperamentvolle melodieën uit vervlogen tijden maar ook bekende hits uit de jaren 90 komen op een verrassende manier voorbij.

Authentieke instrumenten als Ierse bouzouki, vedels, harp en doedelzakken komen samen met popinstrumenten in deze innemende, inspirerende, uitdagende show! 

De pers over Reincarnatus

‘De sound wordt stevig en heftig! Als Renate Dirix haar elektrische draailier laat janken als Eddy van Halen is het bewijs geleverd!’
(Hans Invernizzi, Gelders Dagblad)

‘De show staat als een huis, of beter nog, als een kasteel!´
(Pierre Oitmann, VPRO, 3voor12)

Che
Een paar maanden geleden speelde Che een nummer samen met Reincarnatus bij het nachtprogramma van Giel Beelen. Dit nummer werd voor de gelegenheid ter plekke in elkaar gezet maar het beviel iedereen zo goed dat er meteen plannen werden gemaakt om meer samen te gaan werken. Het resultaat hiervan is dat Che te gast zal zijn bij een aantal optredens van Reincarnatus. Vanavond is hij niet alleen te gast bij het optreden van Reincarnatus, maar zal hij ook het voorprogramma verzorgen