Riverboat Gamblers + White Slice


+ No Matching Socks


Stomende punkrock package van de bovenste plank!

Let op: dit concert is verplaatst naar café Altstadt.

Riverboat Gamblers
Deze gevaarlijke punkers schrijven over drank, vrouwen en gokken, niks geen moeilijkdoenerij of diepe filosofische beschouwingen. Gewoon heerlijk het gaspedaal tegen de vloer en de versnelling vastgezet op standje vet in het rood.

Zwaar beinvloed door The Candy Snatchers bouwden deze Texanen in de loop van 6 albums aan een eigen sound, smoel en live show die ze een enorme 'following' gaf. Na vanavond hoor jij daar ook bij.

 

White Slice
Deze gasten uit Amsterdam zijn een “must see” als je houdt van goede, harde en energieke punk! Met leden van o.a. Gewapend Beton, Bullerslug en Malkovich beloofd White Slice DE nieuwkomer te zijn in de Nederlandse punk-scene. Niet voor niets zijn ze dit jaar ook uitgenodigd op Noorderslag. We kunnen je garanderen dat ze de zaal vakkundig zullen opwarmen voor Riverboat Gamblers.

No Matching Socks
Gewoon uit Eindhoven! Deze kerels hebben gemeen dat ze al jaren naar NOFX, Bigwig en heel veel oude punk luisterden. Waarom niet zelf doen dus? En die attitude is inmiddels uitgemond in shows in kraakpanden, popzalen en Engelse pubs. Ohja, en op Paaspop waren ze de stoerste band tijdens het NK stagediven.