Afgelast

Monomyth + Zamora


+ Floodriders


Ervaren (stoner) rockers met nieuwe albums naar kleine zaal voor bijzondere double bill.

Deze avond is wegens persoonlijke omstandigheden helaas afgelast. Monomyth en Zamora zullen wél spelen op de afterparty van Red Fang op 22 maart 2014. Meer info over deze afterparty vind je hier.

--

Monomyth
Wat een spaced out jaar hebben deze mannen achter de rug. En hun debuutalbum is nog niet eens geland! Dik, zwaar, log, trippy. Monomyth buldozerde over Roadburn heen, gaf  twee indrukwekkende shows in Eindhoven en dropte een bom van een eerste single: ‘Vanderwaalskrachten’.

Met leden uit Incense, 35007 en nog een paar andere grote bands uit eigen land, heeft Monomyth meer dan genoeg in huis om die traditie voort te zetten. Kom maar op met die eerste vinylschijf, wij draaien er vast eentje.

Zamora
De bandnaam klinkt een beetje als een exotische vakantiebestemming en dan zit je er eigenlijk helemaal niet zo ver naast. De stevige indie heeft een gezond zonnige vibe met rafelrandjes waarin Dinosaur Jr. en Smashing Pumpkins echo’s klinken.  Net als Monomyth bestaat deze nieuwe band uit oudgedienden uit de Nederlandse rockscene met leden uit Celestial Season en Suimasen. Hoe dat live allemaal gaat uitpakken? Tja, dat hoor je vanavond uiteraard, en hieronder hoor je alvast een fijne preview.

Floodriders
Deze jonge band gaat lekker. Ouderwets scheurende stoner wordt doorsneden met verse doom en 90's psychedelica. Voor de liefhebbers van Clutch, Down en Monster Magnet een must om vanavond op tijd te zijn. Bovendien: support your local scene, want deze mannen komt uit Sint Oedenrode.