Uitverkocht

Dotan


+ Pelvic Fins


Dotan is terug met een nieuw album '7 Layers'!

Let op: Wegens de uitgestelde release van het nieuwe album van Dotan is deze show verplaatst naar 13 maart 2014. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Serious Talent Dotan heeft eind 2011 al een fantastische show in onze kleine zaal gegeven maar nu is hij terug! Hij is al vaak vergeleken met acts zoals Snow Patrol en John Mayer. Zijn megahit  ‘This Town’ zorgt in 2011 ervoor dat Nederland voor het eerst in contact komt met deze getalenteerde singer-songwriter.

Na een break waarin hij vooral huiskamerconcerten geeft, krijgt hij de inspiratie voor zijn nieuwe songs. Na een intensieve samenwerking met Ben Howards producer Chris Bond, besluit  Dotan om de productie van het nieuwe album toch helemaal zelf te doen. Door deze avonturen moet je iets langer wachten op de plaat, maar kwaliteit heeft tijd nodig. Uiteindelijk heeft hij onlangs in een uitverkocht Paradiso zijn tweede plaat ‘7 Layers’ gepresenteerd. Met al deze ervaringen en de hit ‘Fall’ in zijn achterzak is hij klaar om vanavond in de grootste huiskamer van Eindhoven te spelen.