Meet The Streets


GWise + Off The Wall + DIO (DJ Set) + Flava + Morrison


Meet the Streets is jouw dosis dikke Urban Music met R&B, Baltimore, Hiphop, Favela Funk, Dubstep, Moombahton en de lekkerste House tracks!

MEET THE STREETS

Meet the Streets is een uniek concept dat staat voor Streetlifestyle, Urban trends, creativiteit, positiviteit, vernieuwing en realness op het gebied van Street en Urban de huidige straat cultuur. Het concept is een platform voor de meest vernieuwende organisaties, artiesten, kunstenaars en muziekstijlen.

Meet the Streets laat zien wat er leeft op straat.

Meet the Streets bied het publiek op haar festivals en events een mix van internationale en nationale top acts op het gebied van Hiphop, R&B, Garage, Moombahton, Trap, Dancehall en Dirty House gemixt met Streetart, Fashionshows, Sportacts, Dansoptredens en Sneakerexposities.

MEET THE STREETS: STARTS OUT FRESH            

Lieve mensen, het belooft een jaar vol met lekkere muziek, exclusieve dj’s, verrassende live acts, en losgaande mensen te worden! Zaterdag 28 September is het eindelijk zover, Meet The Streets doet de lichtstad weer aan, en dat doen ze natuurlijk niet halfbakken!  We komen hard met een ontzettend lekkere line-up! Met een combinatie van lokaal talent en MeetTheStreets residents is de perfecte balans gevonden voor een moddervet avondje knallen in de Effenaar. Om deze nacht in goede banen te leiden neemt Mc de mic ter handen en hosten je veilig dit feest door, easy does it.

De Effenaar is sowieso deze nacht het warmste plekje van Eindhoven. Je bent weer van harte welkom om een dansje te wagen, een drankje te doen of gewoon te komen chillen in het oude vertrouwde Effenaar. Op 28 September is Meet The Streets in de Effenaar ‘PARTY CENTRAL’, je bent gewaarschuwd.

 

 

 

 

 

LINEUP IN ORDER OF APPEARANCE

YOU
MORRISON
FLAVA
DIO (DJ SET)  
OFF THE WALL
GWISE

Street is wie we zijn en Street is wat we doen!