Uitverkocht

Seasick Steve


+ Gemma Ray


De bluesgigant is terug voor een zompige avond one-man-blues!

Attentie attentie: geen kaart kunnen krijgen voor deze show? Seasick Steve speelt ook nog in Tivoli in Utrecht op 16 oktober en voor die show zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

You can’t teach an old dog new tricks. Seasick Steve speelde al jaren zijn krakkemikkige blues, op een nog krakkemikkigere gitaar. Op een veranda die ook van ellende uit elkaar viel. Oke, dat laatste verzinnen we er even romantisch bij. Hij zou namelijk zwerver zijn geweest. Maakt het beeld alleen nog maar romantischer.

Het volgende moment staat ‘ie voor een uitzinnige menigte op Lowlands. Zijn plaat werd de verkoophit van dat festival. En dan kan DWDD niet achterblijven. TV-kijkend Nederland ziet fans Ruben Block van Triggerfinger en Nico Dijkshoorn aan zijn voeten liggen.

Uitverkochte huizen zijn het gevolg. Ook in de Effenaar. In april 2013 verschijnt zijn nieuwe album Hubcap Music. Een hubcap is een velg van een auto. Bij gebrek aan bekkens worden die wel ooit eens gebruikt om op te slaan bij dit soort potten en pannen-rock. Wat dat betreft verandert er niets bij Seasick Steve. You can’t teach an old dog new tricks.