Friso XL: TO RUSSIA WITH LOVE


Het Frisofeest is terug van vakantie en viert dat groots met de jaarlijkse Friso XL editie!

Op 27 september is het Frisofeest terug van  zomervakantie. En dat vieren we niet zomaar! Deze editie pakken we groot uit met FrisoXL. De grote zaal van de Effenaar zal gevuld worden met beats, sfeer en natuurlijk met jou en al je vrienden. De vakantie mag dan voorbij zijn, en de zomer ook, maar het Frisofeest gaat nog een keer op reis. Uit volle borsjtsj roepen we bij het heffen van het glas “na zdorovje!” want FrisoXL gaat op vakantie naar Rusland!

Putin maakt er in zijn eigen land een potje van met zijn anti-lgbt-wetten, laten wij dan daar in reactie een feestje van maken waarin we laten zien hoe het ook kan. Samen aan de wodka, samen losgaan op balkanbeats, samen een feest neerzetten wat nog nagalmt tot in Moskou. Het Frisofeest is er namelijk al ruim 20 jaar voor iedereen in de lgbt-gemeenschap en alle vrienden. Met een laagdrempelig hoogstaand feest zorgt het Frisofeest voor een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en kan genieten van een onbezorgde nacht uitgaan. Daarom nodigen wij jullie uit voor FrisoXL op 27 september in de grote zaal van de Effenaar.

Dus met z’n allen gaan we los op FrisoXL. We heffen het glas, dansen tot onze voeten er zeer van doen en laten Putin een poepie ruiken door een geweldig groot feest neer te zetten.

Na zdorovje en tot snel op Friso XL!


 

Stond eerder in