We All Love 80's & 90's + Remember the 00's


grote zaal: We All Love 80's & 90's | kleine zaal: Remember the 00's


Het beste 80's en 90's feest van Nederland met vanavond ook de beste hits uit de 00's!

Het is weer tijd voor het beste 80's & 90's feest van Nederland: We All Love 80's & 90's! Vanavond met een extra area voor de beste hits uit de 00's!

Maak je klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen! Denk jij nog vaak terug aan de tijd dat je liefdesbrieven schreef aan Take That, je cassettebandjes volstonden met ABBA en je de sterren van de hemel danste op Madonna’s ‘like a virgin’? George Michael, Spice Girls of de Village People… het is allemaal weer up to date op de dansvloer tijdens We All Love 80’s & 90’s! Terwijl jij er op los moonwalkt en hiphopt nemen de VJ’s je met de meest fantastische videobeelden mee terug naar de jaren waarin Pamela Anderson nog als C.J. zwemmers uit de zee redden en jij aan de buis gekluisterd zat voor Arnie Alberts. Trek dat jasje met schoudervullingen uit de kast, vergeet je mouwophouders niet, toupeer je kuif en kom naar de Effenaar!

Tijdens elke editie van We All Love 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

In de kleine zaal kun je los gaan op de beste hits van de 00's. Remember The 00’s neemt je een klein stapje mee terug in de tijd. De Remember The 00’s area herinnert je aan een paar jaar terug. In de kleine zaal kan je dansen op alle grote hits van de zeroes. De videobeelden herinneren je aan de tijd waarin je dagen lang YouTube filmpjes keek en al je favoriete clips aanvroeg bij The Box. Verlang je ook zo terug naar de hits van 00’s?

Kom alvast in de stemming met een aantal hits van toen: