Comedy Night: Comedytrain met Stefan Pop + Tim Fransen


Iedere tweede zaterdag van de maand: comedy in de Effenaar.

Twee van de beste comedians die je nog niet kent komen 14 september naar de Effenaar: Tim Fransen en Stefan Pop worden beiden door de allergrootsten getipt als talenten die het nog ver gaan schoppen. Grijp dus je kans, nu je ze nog van dichtbij kunt bewonderen in de kleine zaal.

Tim Fransen

Tim Fransen combineert zijn urban roots met zijn hoogopgeleide hoofd voor comedy die zo grappig is dat je vergeet hoe slim het is. Sinds 2011 is Tim lid van Comedytrain en speelt wekelijks in Toomler. Verder werkte hij o.a. mee aan Dit Was Het Nieuws en schrijft hij in 2013 samen met  'onze' Theo Maassen de Oudejaarsconference. Op het podium onderzoekt hij de dunne lijn tussen de realiteit en het absurde. Zijn grappen zijn intelligent, maatschappelijk geëngageerd, en soms moeten mensen er zelfs om lachen!

 

 

Stefan Pop

Stefan Pop weet zijn kijk op de wereld zo aanstekelijk te brengen dat je na zijn optreden het liefst met hem mee naar huis zou gaan. Vijftien was Stefan Pop (1985) toen hij voor het eerst in Toomler optrad. Met doorslaand succes. Maar Pop besloot toch eerst maar even school af te maken. Vijf jaar later echter, terwijl hij ook nog wat geneeskunde studeert, keert hij terug en wordt lid van de Comedytrain. In 2009 wint hij net niet het Leids Cabaret Festival maar inmiddels is al lang duidelijk dat hij op het podium thuishoort, en niet in de collegebanken. Zijn bedrieglijk onschuldige studentenlook heeft Pop evenwel nog altijd. Bedrieglijk, ja, want de man kan keihard uithalen om seconden later alweer te vertederen. Zulke types komen met alles weg. Wij noemen dat ook wel eens: onuitstaanbaar.