Uitverkocht

Kraftwerk 3D


In het kader van de Dutch Designweek presenteren VPRO & Effenaar


Locatie: Evoluon Eindhoven


Pioniers van elektronische muziek naar stad van de technologie met exclusieve Evoluon shows.

ZAAL AUTORITEITEN GEVEN TOESTEMMING TOT VERKOOP VAN MEER KAARTEN VOOR KRAFTWERK 3D SHOWS IN EVOLUON EINDHOVEN

Na de verrassend snelle verkoop van de beschikbare kaarten voor de vier Kraftwerk shows op 17 en 18 oktober 2013, hebben de directie van het Evoluon Eindhoven en de organisator Double Vee Concerts hun uiterste best gedaan om de toegestane capaciteit te kunnen oprekken om aan de grote vraag vanuit het publiek om additionele kaarten tegemoet te kunnen komen. We zijn blij te kunnen melden dat het mogelijk wordt om meer mensen te kunnen laten genieten van deze unieke voorstellingen van Kraftwerk. 

Vanaf vrijdag a.s. om 09:00 uur wordt daarom de extra kaartverkoop voortgezet via dezelfde procedure als eerder, d.w.z. de entreebewijzen worden op naam verkocht om woekerhandel in deze kaarten uit te bannen. De organisator realiseert zich ten volle dat de procedure niet in alle opzichten klantvriendelijk is, maar is verheugd om te kunnen melden dat er voor deze shows geen kaarten op secundaire wijze worden aangeboden. Ook voor de extra kaartverkoop geldt dat de enige door de organisator geautoriseerde kaartverkoper voor de 3-D shows van Kraftwerk See Tickets Nederland is. Koop geen kaarten bij derden, want de kans dat een dergelijke ticket geen toegang verschaft is evident. 

Let op: Tickets worden uitsluitend verkocht via de website van SEE Tickets:

http://webshop.seetickets.nl/

--

Het legendarische Kraftwerk zien in het UFO-vormige Evoluon?  En dan ook nog in de stad waar technologie zo’n beetje geboren is? Het moet niet gekker worden! 

Kan eigenlijk ook niet. Kraftwerk komt naar Eindhoven met hun state of the art 3D show, waar ze eerder onder andere de musea Tate Modern in Londen en het MoMa in New York mee bezochten. In een twee uur durende show zullen de vier mannen van Kraftwerk alle hits uit hun mystieke apparaten toveren. Van ‘The Robots’ tot ‘Autobahn’tot ‘The Model’.

Het Evoluon is een locatiekeuze van Kraftwerk’s Ralf Hütter zelf. De ‘techno’-geschiedenis van het gebouw en de vorm sluiten natuurlijk perfect aan bij de altijd op techniek gebaseerde songs van de Duitse groep. Het is ruim 8 jaar geleden dat Kraftwerk te zien was in Nederland. Wie weet hoe lang het nog duurt voor dat weer het geval zal zijn.