Blackout: Loadstar + Aphrodite + Black Sun Empire e.v.a.


line-up: Loadstar + Aphrodite + Black Sun Empire + Neonlight + Silvahfonk + Multiplex MC + Visuals by WERC


Blackout klapt er weer op met een dikke line-up vol oude bekenden en nieuwe helden!

 

LOADSTAR
Het Britse producers duo Xample & Lomax hadden al Drum’n’bass hits voordat ze met ‘Link to the Past’ (Ram Records) besloten onder de naam Loadstar verder te gaan. Het werd een van de grootste Drum’n’bass hits van dat jaar en vele hits en remixen (oa ‘Two Lives’ en top-10 hit ‘Blind Faith’) volgden. Ze worden in Engeland al in één adem genoemd met Chase & Status, Nero en Pendulum. Echt DnB voor een grote zaal dus! Melodie en knallende bassen volgen elkaar op en complete chaos volgt vanzelf..

APHRODITE
Deze Engelsman mag je gerust een levende legende noemen. In begin jaren negentig begon hij met het samplen van hiphop en maakte er drum’n’bass klassiekers van (oa King of the Beats, From the Dark Side). Nu is hij nog steeds een van de drukste DJs in het genre, reist het hele jaar de wereld af en breekt overal de tent af.

NEONLIGHT
Dit geniale producers duo uit ons andere buurland, Duitsland, is een van de snelst groeiende namen in het meer donkere spectrum van DnB. Ze zijn pas drie jaar bezig, maar wisten in die tijd al muziek uit te brengen op Bad Taste, Viper, Lifted, BSE en Cause4Concern, en samen te werken met oa Hedj, Aeph, Inside Info en Mefjus. Ze zijn nu bezig met produceren voor hun eerste release op BSE’s nieuwe label Blackout Music.