Uitverkocht

Claw Boys Claw + Bettie Serveert + Hallo Venray


Snaren 90 DJ-team


Claw Boys Claw + Bettie Serveert + Hallo Venray

Nederlandse topbands bundelen krachten in gruwelijke triple bill.

Al zeggen we het zelf: Wat een ontzettend vette line-up staat er vanavond in de grote zaal. De beste Nederlandse rockbands van de jaren 90, komen laten zien dat ze dat eigenlijk nog steeds zijn. Als we echt goedkoop zouden zijn, dan zouden we zeggen 3 voor de prijs van 1. Doen we niet.

Oké, er zijn nogal wat overeenkomsten tussen deze drie Nederlandse bands (dat was één). Ze werden allen groot in de jaren 90, zijn nog altijd alive and kicking, en kwamen onlangs binnen een jaar tijd in onze kleine zaal langs. Het was drie keer een feest van herkenning en drie keer waren de bands zeer gelukkig met het massaal toegestroomde Eindhovense publiek. Zowel Claw Boys Claw, Bettie Serveert als Hallo Venray staan vanavond op het podium in een ‘Dutch tripple bill’ waar nog lang over gesproken gaat worden.

Claw Boys Claw
Met hun laatste album ‘Hammer’ bewezen de Amsterdammers onder leiding van Peter te Bos nog minstens zo goed te zijn als tijdens hun grote hitperiode (‘Rosie’) in de jaren 90. Verwacht rock van de bovenste plank en flauwe grappen over PSV.

Bettie Serveert
De Betties serveerden ons met ‘Oh, Mayhem!’ begin 2013, hun nieuwe en misschien wel meest stevige album sinds ‘Palomine’ uit 1992. Het was duidelijk een show waar frontvrouw Carol en co. zin in had. Bettie Serveert houdt van de Effenaar en andersom. Kortom, dat smaakte naar meerrrrr, en vanavond krijgen we meerrr.

Hallo Venray
Eind vorig jaar keken we met de live uitvoering van topplaat ‘The More I Laugh, The Hornier Due Gets’ uit 1992, terug naar 25 jaar Hallo Venray. Vanavond kijken we vooruit, naar het 50-jarig jubileum. Vrees niet, uiteraard komen de hits voorbij.

Tijdschema (ovb):
19:30 - 20:15 Hallo Venray
20:30 - 21:15 Bettie Serveert
21:45 - 23:00 Claw Boys Claw