De Coronas Clubnacht


De Coronas Clubnacht

De Coronas spelen jouw favoriete songs in een modern en swingend jasje.

De Coronas zijn terug met een nog coolere clubnacht dan de eerste. Deze ‘pop-up band’ speelt meer dan 5000 verschillende songs op jouw verzoek! Voor de liefhebbers van Superstijl en Memphis Maniacs een dikke must. We hebben de puntjes nog eens extra hard op de ‘i’ gezet, dus verwacht nog meer gezelligheid, nog beter geluid en uiteraard de vertrouwde kwaliteit van De Coronas. We beginnen een uurtje eerder en de dj is net als de band helemaal interactief. Ook tussen de sets van De Coronas door, vraag je dus jouw favoriete songs aan!

Van 'Proud Mary' tot 'Put A Ring On It' en van 'Sex On Fire' tot ‘Sexy and I Know It’ en vooruit, nog eentje, van Spice Girls tot Anouk. En tussen al deze tophits door, vermaken De Coronas je met muzikale hoogstandjes en onverwachte grappen. 

Een optreden van de Coronas is altijd uniek en bijzonder. Want jij bepaalt wat er gespeeld wordt vanavond. Op verzoek welteverstaan. Je kunt je favoriete nummer aanvragen met behulp van de speakerscorner, live via de microfoon of via de verzoekjes post-its. En De Coronas spelen het, zo simpel is het. De Effenaar wordt vanavond weer omgebouwd tot een sfeervolle club; warm, intiem en ontzettend gezellig.