Heibel! met Electric Pranksters + Jens Rasmussen + Hank Long op Rambkoers


Electro / Indie / Hiphop / Trap / Disco / House / Wobble Wobble


Een hoop gedoe voor niks

Ook in de zomer presenteren lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje, want wij houden van zomerse dansavonden! Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met Hank Long op Rambkoers & freinds, Jens Rasmussen en Electric Pranksters.

Hank Long op Rambkoers & freinds is de muzikale liefde tussen Hank Long (Heibel!) en Ramb (Kattekwaad). “Breder dan de breedste waterval” aldus Ed Langenbach, nachtburgemeester en hoofdredacteur van het toonaangevende muziekblad voor leuke mensen. Dj’s Hank Long (die lange rooie van The Longmen) en Ramb Nemmels (die lange Tilbo van Kattekwaad) laten je voetjes doormarcheren op hun fijnste disco, house, electro, hiphop en wobble wobble!

Electric Pranksters houden  van LCD Soundsystem, Justice, Modeselektor, Black Keys, Joy Division, Mr Oizo, Breakbot, Digitalism, Whitest Boy Alive, Gesaffelstein, Gorillaz, OFWGKTA en James Blake en dat hoor je. Het lijkt een grap, maar het is dikke pardie!

Jens Løkke Rasmussen, dat klinkt Deens en dat is het ook. Gelukkig studeert ie aan de Design Academy zo dat we ook hier in Los Eindjeless van zijn dj kunsten kunnen genieten.