Uitverkocht

3FM presents: De Beste Singer-Songwriter van Nederland


Demira Jansen + Michael Prins + Judy Blank + Jasper Mook + Maaike Ouboter + Lucas Hamming


Finalisten De Beste Singer-Songwriter van Nederland naar Effenaar!

Geen kaarten voor De Beste Singer Songwriter weten te bemachtigen? Op 20 oktober speelt Maaike Ouboter in het voorprogramma Janne Schra. Klik hier voor alle informatie.

Na het succes van het eerste seizoen op tv, een spetterende live-finale waarbij Douwe Bob werd verkozen tot winnaar én een uitverkocht concert in Paradiso in Amsterdam ging Giel de afgelopen weken weer op zoek naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland, een programma van VARA-BNN. Vanavond zie je in de Effenaar de winnaar en de andere finalisten van De Beste Singer-Songwriters van Nederland.

Want wat was de finale spannend! Maar Michael Prins is terecht uitgekozen als de beste singer songwriter van Nederland. En dat laat hij vanavond zien. Maar dat doet niet onder aan alle andere finalisten die ook het podium zullen betreden. Want met optredens van Demira Jansen, Judy Blank, Jasper Mook, Maaike Ouboter en Lucas Hamming kun je vanavond zien en horen waarom de jury het dit jaar heel moeilijk had bij de uiteindelijke beslissing!