Uitverkocht

Maria Mena


+ Démira


De Noorse schone Maria Mena is terug met een nieuwe plaat vol prachtige songs!

P!nk, Nelly Furtado en Beyoncé hadden er in 2006 opeens een concurrent bij: de Noorse singer-songwriter Maria Mena die met uiterst persoonlijke songs haar leven bezong. En bovendien een stuk minder 'plastic' was. Van liefdesperikelen tot eetstoornissen tot depressies en onzekerheid. Maar dan wel met een stem van een engel en songs die niet uit je hoofd noch van de hitlijsten te krijgen waren. Je kent ongetwijfeld haar grote hit ‘Just Hold Me’, maar Mena heeft nog tientallen andere pareltjes die ze vanavond in de Effenaar laat horen.

Natuurlijk, er is een nieuw album dat binnenkort verschijnt. Op de vorige release 'Viktoria' leek Maria haar demonen voorgoed bedwongen te hebben, maar de eerste single van 'Weapon In Mind' heet ‘Fuck You’. De demonen en duiveltjes lijken dus helemaal terug te zijn in het hoofd van het Noorse engeltje Maria Mena. Voor haar fans is dit goed nieuws, want het betekent dat ze ongetwijfeld weer een paar bloedmooie poppareltjes heeft geschreven!

Démira
Haar gloednieuwe EP verschijnt pas in 2014 en de clubtour in februari is al gepland, maar vanavond hoor jij Démira al in het voorprogramma van Maria Mena. Het kan natuurlijk zo zijn dat je haar al hebt gechecked in de Effenaar toen ze langskwam met de De Beste Singer-Songwriter van Nederland karavaan, maar vanavond hoor je stiekem echt wel een paar nieuwe songs van dit supertalent.

Stond eerder in