SAW: Dubstep o.a. Koven + BadKlaat + Habstrakt


+ Addergebroed + Devnik + Minzo


Post vakantie depressie? Die dans je er wel uit vanavond! Wop Wop!

Deze zomereditie van SAW is alweer nummer 7 in een rij van retevette feestjes. Wie erbij is geweest heeft ondertussen wel in de gaten wat SAW is; diep, rauw en hard. Met die mix zullen we Eindhoven weer eens goed laten voelen wat dubstep is. Ook deze editie zullen weer de meest uiteenlopende stijlen naar voren komen. 

KOVEN (Viper Recordings | UK)
Dit uit de UK afkomstige duo is sinds 2011 keihard aan de weg aan het timmeren, en bestaande uit 2 leden; producer Max Rowat en vocalist Kate Ashton. Hun debuut EP ‘Wake You Up’ kreeg onder meer support van UKF, Inspector Dubplate, BBC Radio 1 en nog veel meer. Hun sets zitten vol met energieke en euforische tracks die stuk voor stuk zagen en toch uiterst muzikaal blijven. Perfect voor SAW als je het ons vraagt!

BADKLAAT (Dubstar / Bassclash | UK)
Voor velen zal Badklaat bekend in de oren klinken. En voor degenen bij wie dat niet geldt zal dat na SAW wel anders zijn. Hij staat vooral bekend om zijn minimalistische doch energieke en vaak opzwepende beats. Verder werkt deze man veel samen met onder andere onze zuiderburen Requake die al meerdere malen in Eindhoven te bewonderen zijn geweest. Verwacht een set vol pompende subbass waar je gezicht niet in standje neutraal van blijft staan.

ADDERGEBROED (Subway / Underslung Audio | NL)
Ook Addergebroed zit nog steeds in de lift. Met succes in het binnen- en buitenland wist hij Europa al te doorkruisen. Zijn laatste succes was de ontzettend vette remix die hij maakte van Sadhu’s track Say What. Waar hij inmiddels ook een VIP van heeft gemaakt. Eerder werkte hij al samen met namen als Habstrakt, Maksim, Bukez Finezt en vele anderen. Gelukkig heeft Addergebroed ook nog tijd om voor jullie een dikke set neer te zetten!

HABSTRAKT (Never Say Die | FR)
Deze Fransman heeft zich al genoeg bewezen in de hardere dubstep scene. Met releases op onder andere Never Say Die is het een naam waar je u tegen zegt. We zijn ontzettend blij dat hij last-minute beschikbaar was om in te vallen en SAW naar een hoger niveau te tillen.

DEVNIK (Subway / Underslung Audio | NL)
Natuurlijk zal onze eigen Devnik ook weer voor de nodige sub-bass zorgen deze editie. Zijn eigen producties hebben al voor de nodige opschudding gezorgd, waardoor Devnik al een enorme lijst met gigs heeft, zelfs in Engeland, Griekenland, België en Duitsland. Devnik staat bekend om zijn originaliteit, met tracks als ‘Hombre’ en ‘Bumpy Ride’. Met verschillende releases op grotere labels is Devnik zeker een producer om in de gaten te houden!

MINZO (Monsters | NL)
Onze residents van Obscure zullen deze editie vervangen worden door Minzo. Minzo is onlangs officieel member geworden van dé Monsters crew. Zeker weten dat hij ons wat nieuwe diepe sounds gaat laten horen!