Gabrielle Aplin


+ Daniel Versteegh + Saint Raymond


Gabrielle Aplin

Engelse superster in wording komt het vasteland verkennen.

Deze schone Britse is net 20, heeft een stem waardoor je wegdroomt op een vederzacht wolkje, waar een engeltje je toezingt met een fluisterzoete stem en je rustig laat inslapen terwijl je gladjes door de hemel zoeft. Dat engeltje heet Gabrielle Aplin uit Somerset, Bath, Engeland.

Na drie ep’s en een kneiter van een hit met de Frankie Goes to Hollywood cover ‘The Power of Love’ gaat Gabrielle nu het vasteland betoveren. Luister maar eens naar het prachtige ‘Home’ hieronder. Vanavond zie je haar in onze kleine zaal en dat is bijzonder, want deze dame gaat kei kei kei groot worden.

Ook enorm in opkomst is Daniel Versteegh. Zijn debuutalbum is net uit, maar zijn sporen heeft hij al lang verdiend. Hij deed mee het programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland', en won de Grote Prijs van Nederland in diezelfde categorie. Ook was hij 3FM Serious Talent met het nummer ‘Two Wrongs Don't Make A Right’. Daarnaast kun je Daniel kennen van het succesvolle project Lorrainville. Hieronder kun je alvast een clip bekijken van een nummer van zijn debuut-plaat.

Saint Raymond (echte naam Callum Burrows) maakt de line-up compleet. De piepjonge singer-songwriter uit Nottingham roept The Kooks in herinnering, maar dan wel een solo-akoestische Kooks.