We All Love 80's & 90's


Dansen en feesten op de beste hits uit de jaren 80 en 90!

 

Op zaterdag 18 mei presenteert Radio Veronica in de Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar!

Vier het lange pinksterweekend met ons en ga op zaterdag  18 mei terug in de tijd met de beste hits van al die legendarische helden uit de jaren 80 en 90. We nemen je mee terug naar de tijd dat Bassie en Adriaan achter de baron aanzaten, de tijd dat knalroze beenwarmers super gaaf waren. Verlang jij ook zo terug naar die tijd dat je uit je dak ging op ‘Like a Virgin’ van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Beleef het totaalplaatje van de muziek, de videobeelden en natuurlijk de ouderwetse goede sfeer door je viewmaster. Zoek dus je beenwarmers op, laat je bakkebaarden staan en kom naar de Effenaar.

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt om de maand plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.