Club 3voor12 Eindhoven: o.a. Zes


Line up: Zes + Glasses & Mustaches + Dylan Adrian


Club 3voor12 Eindhoven: o.a. Zes

3voor12/Eindhoven presenteert de tofste nieuwe acts uit onze eigen stad!

Zes
Haast mythische proporties neemt zijn artiestenbestaan aan als zijn debuutalbum ‘Outcry LP’ wordt uitgebracht en de redactie van 3voor12/Eindhoven hem alleen in het geheim mag spreken. Zijn ware identiteit noch zijn tweede leven als dj mag onthuld worden. Hij maakt muziek over de hele wereld met zijn mobiele studio, maar het liefst gewoon in zijn eigen slaapkamer. Als dj moet hij zo hard mogelijk draaien, als Zes is hij vrij en laat hij zijn dromerige elektronica een verhaal vertellen dat hij live pas enkele keren heeft opgevoerd. Eindhoven vroeg om een optreden in zijn thuisstad, 3voor12/Eindhoven zal het ze geven. Op 7 juni is Zes headliner van Club 3voor12/Eindhoven, dan zal hij zijn eerste optreden in Eindhoven geven, in de Effenaar.

 Het zou goed kunnen dat de fanbase van Glasses & Mustaches nu nog voornamelijk buiten Eindhoven ligt. De band heeft namelijk sterke roots in de Achterhoek. Studies en vriendinnetjes brachten enkele bandleden echter al snel naar Eindhoven, nu officieel hun standplaats volgens hun website. En dan komt een band al snel in het vizier van 3voor12/Eindhoven, dat de lokale muziekscene op de voet volgt. Glasses & Mustaches bestaat al sinds 2011, maar bracht onlangs pas hun tweede EP ‘To Smithereens’ uit, waarop de invloeden van voorbeelden Relient K, Bayside en Blink 182 duidelijk te horen zijn.

Dylan Adrian
Als opener hebben we vanavond het jonge folktalent Dylan Adrian. Hij stond onlangs nog in het voorprogramma van de Eindhovense groep James Wood dat hun EP presenteerde in de Studentenkapel. Dylan liet met zijn authentieke folk zien, meer dan genoeg in huis te hebben om ook vanavond op een waardige manier te openen.