Heibel! met XO LIVE DJ-contest + Akemiö Grey + Obscure


Neo disco / afrobeat / rare grooves / electro / dubstep / bass music / 90's rave / electro / trap.


Post voor 1 mei je mixtape en maak kans op die unieke plek in de line-up van XO Live.

Altijd al op XO Live willen draaien? Dat kan nu! De Effenaar en Extrema zoeken nog één dj voor de openingsplek op de Effenaar-stage tijdens XO Live op 13 juli bij Aquabest. Als jij die dj wilt zijn, moet je nu goed opletten:


Spelregels:

Upload je mixtape (max. 30 minuten) via Soundcloud, Mixcloud of een ander streamingprogramma en laat hem achter op onze Heibel! Facebook pagina samen met je naam, DJ-naam en je genre. Een professionele en zeer strenge jury zal de inzendingen beoordelen. Je kunt op twee manieren de jury overtuigen van je skills: óf je maakt zo’n dikke mixtape dat ze niet om je heen kunnen, óf je genereert de meeste likes op Facebook. Simpel toch?

De drie beste dj’s worden uitgenodigd om hun kunsten te laten zien voor het uitzinnige Heibel! publiek van deze speciale editie op 11 mei (Let op: dat zijn twee jurykeuzes en één publieks favoriet). Je mag die avond een half uur je kunsten vertonen voor het publiek en opnieuw een jury. Diezelfde jury bepaald uiteindelijk wie die felbegeerde openingsplek op de Effenaar-stage tijdens XO Live in de wacht sleept.

De overige uurtjes van de avond verzorgen Akemiö Grey  en Obscure voor een knallend einde van de avond.

Akemiö Grey (a.k.a. Youssef Hartane / Kaputnik) is vanavond uw hofleverancier van dikke bassen en knerpende synths. Misschien ben je Akemiö al eens tegen gekomen op één van de Lemon Community Raves, of in de Hoogste Tijd? Dan weet je wat je te wachten staat: een lekkere mix van bass music, 90's rave, diepe electro en opzwepende trap.

SAW residents Obscure vertegenwoordigen vanavond op Heibel! de grootste dubstep club avond van Zuid Nederland. 2013 belooft een heel mooi jaar te worden voor Robin Dohmen en zijn antwerpse maat Pieter Jan Pieters. Ook hun SAW groeit alsmaar groter.