Genius By Default: Unit Moebius (live) + Elec pt.1(live) + Ekman (live)


Adapter presenteert


dj's Futu Refine + Bronxtel Acid Brew, visuals by Pixybox Visual Projects + VJ Sjush


Live electro & acid: Beats, basslijnen, strobo's en rook!

Op 25 Mei omarmt Adapter opnieuw de roemruchte Roland Tb-303 bassline machine. Deze  kleine zilveren doos was in de late jaren ’80 verantwoordelijk voor een heuse revolutie in de elektronische muziek en zorgde vrijwel in z’n eentje voor het ontstaan van de acid house.

Het ‘Genius By Default’ concept brengt een hommage aan deze tijd door artiesten uit te nodigen die beroemd zijn om hun acid sounds.

Bij de vorige edities waren reeds te gast; Somatic Responses, DMDN, Penik Ettek, Rude 66, Mike Dred, Ceephax Acid Crew en de 030303dj’s.

Voor het programma van de vierde editie van ‘Genius By Default’ wordt geput uit het omvangrijke bestand van het roemruchte Bunker Records uit Den Haag. We presenteren dan ook met gepaste trots een programma met live oudgediende van het eerste uur Unit Moebius (Bunker Records, Acid Planet, Network23) en de nieuwe helden Andreas Gehm aka Elec pt.1 (Bunker Records, Abstract Acid, Snuff Trax) en Ekman (Bunker Records, Abstract Forms, Solar One Music). Het live programma wordt omlijst met dj sets van Futu Refun en Bronxtel Acid Brew en visueel begeleid door de fantastische video mapping van Pixybox Visual Projects in speciale samenwerking met vj Sjush.

Bereid je voor op een reis naar de onderwereld van de elektronische muziek. Een zeldzame kans om je onder te dompelen in de donkere energie van rauwe electro en sinistere Chicago acid house!