Minstens invites Nachtdigital


Steffen Bennemann + Manamana


techno - house - rave

Op ruim zes uur rijden van Eindhoven ligt het kleine Duitse plaatsje Olganitz. Een gehucht waar doorgaans weinig te beleven valt. Behalve in ieder eerste weekend van Augustus. Dan vind hier namelijk het Nachtdigital festival plaats. Dit festival, dat plaats bied aan de allerbeste house en techno artiesten, is onderhand ook voor veel Nederlanders een bedevaart bestemming geworden. De mix van kleinschaligheid, er worden nooit meer dan 3000 kaarten verkocht, met een geweldige programmering heeft er voor gezorgd dat talloze mensen dit speciale festival in hun rave-hart hebben gesloten.

Ook de jongens van Minstens zijn groot fan en regelmatig bezoeker. Het heeft dan ook niet lang op zich laten wachten tot ze onlangs een van de Nachtdigital helden, Steffen Bennemann, naar hun oud en nieuw feest haalden. Na een geweldige avond kwam er al snel de vraag of er meer samen gedaan kon worden. Dat liet men zich geen twee keer vragen en direct werd er een plan gesmeed om naast Steffen Bennemann ook de jongens van Manamana naar de lichtstad te halen. Deze twee acts kunnen gerust als gezicht van Nachtdigital gezien worden en zullen dus ook garant staan voor een geweldige avond waarbij we ons misschien wel even terug in Olganitz wanen. 

Manamana , ook wel bekend als Map.ache en Sevensol zijn graag geziene gasten in clubs als Robert-Johnson, Trouw of Panorama Bar. Doorgewinterde plaatjes draaiers dus. Ze staan met hun diepe sound garant voor geweldige sets en blijven het publiek keer op keer verassen met hun diverse platenkeus.

Tijdens oud en nieuw in de Smalle Haven heeft Steffen Bennemann laten zien en horen dat hij wel raad weet met Nederlandse dansvloeren. Meer dan eens gingen de handen massaal de lucht in en ook nu verwachten we niets minder van deze mede-organisator van Nachtdigital en muziekliefhebber pur sang.

Wil jij ook proeven van misschien wel één van de beste festivals van Duitsland? Kom dan vanavond naar Minstens invites Nachtdigital!