Frisofeest


Summer Camp


DJ’s Jerry Frisky + Suzy Q


Beats & Sfeer

Hoe wil jij de zomer inluiden? Met al je vrienden op het Frisofeest natuurlijk. Dit jaar begon de lente wat traag, maar nu we bezig zijn knallen we er met het Frisofeest de zomer keihard in met Friso’s Summer Camp! De kleine zaal van de Effenaar zal 31 mei in het teken staan van dansen, drinken, dudes en dames! Bovendien zijn er zoals altijd de duizelingwekkend fijne beats waarin al jouw favoriete zomerhits voorbij zullen komen. Dit laatste feest voor de zomerstop mag je absoluut niet missen. Luidt het festival- en vakantieseizoen in door met z’n allen naar Friso’s Summer Camp te komen.

Zonnebril op, losgaan op de beats van DJ Jerry Frisky en Suzy Q en samen met alle andere gasten kan dat niets anders betekenen dan een onvergetelijk Summer Camp.

Het Frisofeest is al 20 jaar een plek waar iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met de LHBT-gemeeschap een laagdrempelig, ongecompliceerd en vooral ontzettend leuk feest kan vieren. Samen met de Effenaar zorgen we voor de perfecte sfeer en iedereen is meer dan welkom.

De zomer begint misschien officieel nog niet op 31 mei, maar met het Frisofeest zorgen we dat die nooit lang op zich kan laten wachten. Zing en dans mee met de lekkerste, foutste en bekendste Summer Camp nummers.

Het Frisofeest keert groots terug in september, houd facebook en www.frisofeest.nl in de gaten!

Stond eerder in