Rauw & Lauw


Line-up: Vic Crezée + RawEndz + Flamboyant + David Ghetto


Het fijnste feestje van Eindje, ditmaal met Vic Crezée als special guest.

Omdat we zo ontzettend van jullie houden en het tot nu toe onwijs naar ons zin hebben in Los Eindjelos droppen we nog voor de zomer een vette Rauw & Lauw editie in de Effenaar. En wat voor één! Dit wordt een keiharde rammer.  Niets is ons te gek, en we komen dan ook langs met een vies lekker programma. Glijderij van de bovenste plank zou je het kunnen noemen.

RawEndz
We vangen aan met de Eindhovense strijders van RawEndz met je boy Nils Rampaart achter de decks en Martin van Dijk op de mic. zullen ze jullie een steady opwarmsetje voorschotelen.  Martin host tevens de rest of the night dus dan weet je dat je lekker gaat.

Flamboyant
Flamboyant: Is een muzikale duizendpoot! Van soul naar dubstep, terug naar funk en hip hop en daarna doorstomen naar dikke breakbeats en house. Het is allemaal geen probleem voor Flamboyant. Zijn energieke en funky draaistijl is zo aanstekelijk dat je wel moet gaan dansen. Nu al bijna 2 jaar resident dj van de Studio in Tilburg. Maar regelmatig ook te vinden op andere plekken zoals; 013 popcenter, Cordes Den Bosch, P79 Den Bosch, Hoogste Tijd Eindhoven. En op verschillende festivals als; Extrema Outdoor, Solar weekend en Playground. Maar ook was hij afgelopen Rauw &Lauw onze opening act en heeft zich meer dan bewezen dus daarom nu wederom te bewonderen!!!

David Ghetto @rvhDavidGhetto
David Ghetto, afkomstig uit Venlo (ook wel Ventjeloco genoemd) draait al wat jaartjes mee. Solar Weekend Festival, Nope is Dope, Jimmy Woo, conceptavonden als SFFEERVOL en Habbekrats in de Bitterzoet, Rauw en Lauw, de vele avonden van Slecht. in Rotterdam, Bang Bang Club en vele andere feestjes gingen al lekker op David Ghetto.
Zelfs de boys van Yellow Claw schuren als een tanga op de man!
HipHop, R&B, Dancehall, UK zijn de absolute paradepaardjes. Daarnaast gaat ie nowadays ook lekker op een stukje Trap en Moombathon.

Stay on front!

Vic Crezée
Binnen een paar jaar is hij uitgegroeid tot een van Amsterdams meest graag geziene hiphop DJ's. Als resident van drie feesten, Bassline, Woo Riddim en Live at the BBQ, en zijn projecten samen met Faberyayo, Cinnaman, Sef en Parra Soundsystem brengen hem het verdiende succes. Al eerder dit jaar achter de wielen van Rauw & Lauw gestaan in Breda, en met succes!
Hij maakte mixtapes voor o.a. Patta (Het Grote Gedoe), Faberyayo en $LBMG. Ook bracht hij zelf The Robert Sylvester Kelly Story uit: een vierdelige muzikale reis ter ere van de R&B koning R. Kelly.

Vic is geen one-trick-pony. Zijn urban eclectische sets zijn breed en niet in een hokje te stoppen. Wel heeft Vic een herkenbare visie, want wat hij ook draait, of dit nu UK bass of een houseplaat is, hij draait het “from a hiphop point of view”. Zijn Muziekale visie is sinds kort terug te vinden in zijn concept White Boy Wasted in de Jimmy Woo.