Mattanja Joy Bradley + The New Shining


3FM Serious Talent On Tour


Mattanja Joy Bradley + The New Shining

Haar eerste single 'Beautiful Imperfections'werd een regelrechte hit op 3FM, de radiozender die haar ook al uitriep tot Serious Talent. En dat allemaal nog vóór het einde van 'De Beste Singer-Songwriter Van Nederland', het programma waarin Mattanja Joy Bradley één van de finalisten was.

Al eerder bewees ze naast het talent, ook de juiste instelling te hebben om er te komen. Al vanaf haar zestiende trekt Mattanja de wijde wereld in om ook buitenlands publiek van haar liedjes te laten genieten. Ze kletste zich zelfs ooit binnen op een festival op het tropische eiland St. Lucia, waar ze vervolgens mocht openen voor Amy Winehouse!

 

 

 

 

Met de release van hun dubbel cd 'Stripped/Full Circle' laat rockband The New Shining zich van een nieuwe kant zien. Op het album 'Stripped' werden de elektrische gitaren verruild voor akoestische. Met deze opgedane ervaring besluit zanger/gitarist Xander ‘Nax’ Stok om de cirkel rond te maken en de lijn door te trekken naar de elektrische cd 'Full Circle'.
 Twee cd’s, twee geluiden, één verhaal.
Radio-iconen Frits Spits en Giel Beelen over deze release: ‘Sensationeel goed!’ en ‘Kippenvel; uniek in zijn soort’. Op 3FM werd 'Stripped/Full Circle' uitgeroepen tot 'Album van de Week' en de single 'Can’t Make Up My Mind' staat op de playlist van alle radiozenders.

De nummers van The New Shining gaan over verloren liefde, nieuwe liefdes, de balans opmaken en vechten voor je droom. Nax: “Het schrijven van deze albums zette mijn wereld compleet op zijn kop. Het werkte enorm inspirerend om het anders aan te pakken. Het moest echt zijn, not just making noise.”