Project/Object - The Music Of Frank Zappa - with Ike Willis, Ray White, Denny Walley, Tom Fowler & Ed Mann


+ Chris Haskett


Gerenommeerde Zappa-band komt terug met een nog betere line-up, met vijf originele leden.

Frank Zappa band Project/Object komt na drie jaar terug. En dat niet alleen, ze komen met een nog betere line-up!

Project/Object is een zeer gerenommeerde band die de muziek van Frank Zappa tot leven brengt met  maar liefst vijf originele Zappa bandleden. Onder hen de twee gitaristen Ike Willis en Ray White, die er in 2010 in de Effenaar ook bij waren, maar nu ook drummer/percussionist Ed Mann en bassist Tom Fowler! En last but surely not least: Denny Walley, de slide gitarist die bij zowel Zappa als Captain Beefheart voor de briljante slidesolo's zorgde.

Project/Object speelt een verrassende dwarsdoorsnede van het materiaal van Frank Zappa. Niet alleen het eerdere werk zoals sommige Zappa-bands doen, maar ze beheersen het hele oeuvre van Zappa. Dit wordt smullen geblazen voor alle Zappaianen!

Line up:
Ike Willis: guitar/vocals (Zappa band 1978-1988)
Ray White: guitar/vocals (Zappa band 1976-1984)
Tom Fowler: bass (Zappa/Mothers band 1972-1976)
Ed Mann: percussion (Zappa band 1976-1988)
Denny Walley: slide guitar (Zappa 1975 - 1979 / Captain Beefheart) 

 

Chris Haskett
Producer, singer-songwriter, Grammy Award  winnaar, maar bovenal bekend als gitarist van de Rollins Band. Hij speelde met talloze artiesten, waaronder , Iggy Pop en Jah Wobble, maar focust zich nu op zijn prachtige akoestische en elektrische gitaarprojecten. En dat ga je vanavond dus horen. Chris Haskett is de naam!