VoNK


Gratis toegankelijke fonkelverse, knapperige techno, met een lekkere en vertrouwde smaak, maar tòch anders. Gerijpt op Eindjes' vruchtbare bodem en te plukken in de Effenaar.

 

FEN
Zie je een krat met platen dan is de kans groot dat FEN er boven hangt, op zoek naar krakend vinyl met een originele en puristische sound. Als lid van de techno live-act Axxonlab speelt FEN zijn eigen producties op diverse kleine en grote festivals (o.a. Awakenings in het Klokgebouw) en clubs in Nederland. FEN is een liefhebber van minimalistische, maar kleurrijke House en Techno en combineert the best of both worlds in zijn sets.

Tommie Frencken
Ken je Mono40 en Minstens, dan ken je Tommie Frencken. Tommie mixed deephouse en techno, op zijn eigen specifieke kenmerkende wijze. Kwaliteit staat daarbij voorop en dat hoor je aan zijn platen. Vele collega’s zouden dan ook graag in zijn koffer willen neuzen. Maar vanavond geen tijd voor kwijlende collega’s. Tommie’s aandacht is tijdens deze tweede VoNK volledig op de zaal gericht. We durven niet te garanderen dat het droog blijft op de dansvloer. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd …

Cymatic Movement
Cymatics is de studie over golfverschijnselen in geluiden, gevisualiseerd in natuurlijke produkten door middel van licht en beweging.
De man achter Cymatic Movement is de Nederlandse DJ/Producer Joost van Leeuwen. Al vroeg in de jaren negentig kwam hij in de ban van house en het produceren van electronische muziek. De stap van produceren naar performen was onvermijdelijk en een logisch vervolg.
Als Cymatic Movement visualiseert Joost de onzichtbare werking van geluidsgolven op de natuur. Zijn uitgebalanceerde mix van de mooiste Minimal en Techno tracks, afgewisseld met live-invloeden, is de geluidsgolf die je lijf vanavond in beweging brengt.