Heibel! met Moosbach + Cultuurbarbaren + DJ Lamot


Techhouse / electro / techno / acid / dubstep / glitch


Een hoop gedoe voor niks!

Heibel! is een gratis en maandelijkse zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar. Iedere maand presenteren lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met Moosbach, Cultuurbarbaren en DJ Lamot.

Moosbach (Musique Unique)
Deze ras Eindhovenaar is met zijn jonge leeftijd al goed aan zijn muzikale weg aan het timmeren. Inmiddels heeft hij 2 EP’s uit op het Frankfurtse label Musique Unique en zijn de eerste stappen bij andere internationale labels ook al gezet. Zijn muziek kan je beschrijven als atmosferische minimal en funky techhouse. Deze avond krijg je techhouse met een sausje van Moosbach!

Cultuurbarbaren (Grip Music)
Cultuurbarbaar: “iemand met weinig benul van culturele zaken en waarden.” Cultuurbarbaren is een act die bestaat uit 2 DJ’s, een MC en een VJ, en er is geen zaal die niet instant losgaat op de set van deze jonge gasten. De basis van hun muziek is elektronisch en daar is alles mee gezegd, zo bevat hun muziek combi’s van electro, techno, acid, dubstep, drum n bass, glitch en alles wat zich daartussen bevindt.

DJ Lamot (Zodiak Commune)
DJ Lamot is een artiest die al een goede tijd meedraait en daardoor ook de nodige ervaring met zich meebrengt. Met zijn roots in de acid en zijn lange jaren bij het DJ collectief Zodiak Commune, heeft deze man goed verstand van dit genre mogen krijgen. Zijn stijl is te beschrijven als een unieke blend van oldskool acid house, ambient en acid Trance met een goede vleug techno ertussen. Dit alles leidt tot een unieke sound die Lamot eigen is geworden. Voor deze avond zal DJ Lamot terug gaan naar de jaren 90 en misschien zelfs de vroege 00’s om de techno van toen weer met liefde over te brengen naar de techno liefhebbers van nu!

De Telekid (Nachtlampen)
Het visuele snoepgoed van deze avond wordt je aangeboden door de Telekid. De man die geen vreemde is op de Heibel! avonden bezorgt ook deze keer weer een visueel hoogstandje!