De Coronas Clubnacht


De Coronas Clubnacht

Zorg dat je erbij bent, dan spelen De Coronas ook jouw favoriete song!

Vanavond beleef je een gezellige clubnacht met De Coronas; een geweldige live band die (ongelooflijk maar waar) maar liefst 5000 verschillende nummers kent en ze op jouw verzoek speelt! Voor de liefhebbers van Superstijl en Memphis Maniacs een dikke must.

Van 'Proud Mary' tot 'Put A Ring On It' en van 'Sex On Fire' tot ‘Sexy and I Know It’ en vooruit, nog eentje, van Spice Girls tot Anouk. En tussen al deze tophits door vermaken De Coronas je met muzikale hoogstandjes en onverwachte grappen.

Een optreden van de Coronas is altijd uniek en bijzonder. Want jij bepaalt wat er gespeeld wordt vanavond. Op verzoek welteverstaan. Je kunt je favoriete nummer aanvragen met behulp van de speakerscorner, live via de microfoon of via de verzoekjes post-its. En De Coronas spelen het, zo simpel is het. Je las het al in de naam, de Effenaar wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een sfeervolle club. Wat dat precies betekent, verklappen we nog even niet. Wat we wel kunnen verklappen: dit feest der herkenning wordt heel erg gaaf!