Afgelast

Reincarnatus (SHOW VERPLAATST NAAR 18 OKTOBER)


+ Che


Stoere folkmetal van stoere vrouwen.

Let op: reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor 18 oktober.

Helaas heeft de band de show wegens omstandigheden moeten verplaatsen.

Reincarnatus combineert popmuziek met Keltische muziekinstrumenten en niet te vergeten: vrouwelijke charmes! In 2012 gaven de dames al een moddervette cd-presentatie in de kleine zaal en vanavond nemen ze je opnieuw mee naar vervlogen tijden.

Mystieke, romantische ballads afgewisseld met energieke folk rock maakt de muziek van Reincarnatus uniek in haar soort. Laat je inpalmen door temperamentvolle melodieën uit vervlogen tijden maar ook bekende hits uit de jaren 90 komen op een verrassende manier voorbij.

Authentieke instrumenten als Ierse bouzouki, vedels, harp en doedelzakken komen samen met popinstrumenten in deze innemende, inspirerende, uitdagende show! 

De pers over Reincarnatus

‘De sound wordt stevig en heftig! Als Renate Dirix haar elektrische draailier laat janken als Eddy van Halen is het bewijs geleverd!’
(Hans Invernizzi, Gelders Dagblad)

‘De show staat als een huis, of beter nog, als een kasteel!´
(Pierre Oitmann, VPRO, 3voor12)

Che
Een paar maanden geleden speelde Che een nummer samen met Reincarnatus bij het nachtprogramma van Giel Beelen. Dit nummer werd voor de gelegenheid ter plekke in elkaar gezet maar het beviel iedereen zo goed dat er meteen plannen werden gemaakt om meer samen te gaan werken. Het resultaat hiervan is dat Che te gast zal zijn bij een aantal optredens van Reincarnatus. Vanavond is hij niet alleen te gast bij het optreden van Reincarnatus, maar zal hij ook het voorprogramma verzorgen
 

Stond eerder in