Suono Culture: Kabale Und Liebe


+ Claudio & Lucio + Marc Creemers


Born out of passion. The music always comes first!!

Effenaar heeft er weer een nieuwe techhouse avond bij. Gaan we met ZOOM de onmetelijke house en bassdiepte in en zetten we met VoNK nieuw technotalent op het podium; Suono Culture brengt je nu het beste van Deephouse, Techhouse en Techno.

Suono Culture timmert al even aan de weg in Eindhoven, maar op 19 april wordt het startsein gegeven voor een samenwerking tussen dit danceconcept en de Effenaar. En om deze samenwerking meteen goed in te luiden, is niemand minder dan KABALE UND LIEBE uitgenodigd om er een groot feest van te maken.

Deze Amsterdamse dj, producer, live performer en label eigenaar van Soweso en We Dig Music heeft hoge ogen gegooit met oa. de nummers 'Mumbling Yeah' en 'Since You Looked into my Eyes'. Hij weet als geen ander het techno en houseaddict publiek te bespelen met zijn eigen en unieke sound, waarbij hij het oude met het nieuwe mixt en het minimalistische met het soulvolle.

Residents Claudio & Lucio en gast dj Marc Creemers gaan Kabale und Liebe muzikaal ondersteunen om van deze eerste editie er meteen een te maken om nooit te vergeten!

Trek je partykickers aan en zorg dat je erbij bent op 19 April!