Popquiz Marathon


Legendarische popquiz in marathon vorm.

De tweede editie van de spectaculaire Popquiz Marathon! Je kunt op negen locaties door de stad meespelen met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een metalhead bent of alleen van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken.

Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kun je in de Effenaar je voucher omwisselen voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team. Je hebt genoeg tijd om aan vier á vijf rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in de Effenaar het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Vouchers zijn online verkrijgbaar en aan de kassa.

De deelnemende locaties zijn dit jaar o.m.: Effenaar, Movies, Muziekgebouw, Dynamo, The Rambler, Bolle Boel, The Jack, Aloys, Altstadt.


PERSOONLIJKE RUGNUMMERS VOOR HET HELE TEAM
Koop nu je teamkaart en stuur voor 3 april je teamnaam + ticketnummer + de stad waar je meespeelt naar info@popquizmarathon.nl, dan krijg op 8 mei vijf rugnummers met je teamnaam erop gedrukt!

HET REGLEMENT
- Per team heb je één deelnamebewijs nodig.
- Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan.
- Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart.
- Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen.
- Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee.
- Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
- Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren bij de Effenaar, maken kans op de overwinning.
- Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties.

OEFENQUIZZEN
Ook dit jaar is er weer een wekelijkse oefenquiz waar je je voor kunt opgeven. Hoe vroeger je je kaartje koopt, des te meer oefenquizzen ontvang je.
Meld je aan op info@popquizmarathon.nl met je ticketnummer + de stad waar je meespeelt en ontvang iedere week een trainingsquiz.