Comedy Night: Jeroen Bouwhuis + Vincent Geers


Iedere tweede zaterdag van de maand: comedy in de Effenaar.

Als winnaar van de eerste Nederlandse Talent Tour werd Vincent Geers geprezen voor de originaliteit van zijn grappen, zijn energie en zijn openheid naar het publiek. Een jaar later stond Vincent weer in de finale van een festival ditmaal als lid van de cabaretgroep Zuig bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. Met het minimale verschil van slechts twee stemmen ging de juryprijs aan hun neus voorbij.

Tegenwoordig speelt Vincent weer solo. Zijn omgeving heeft nog wel eens problemen met de onwerkelijke manier waarop Vincent in de wereld staat. Maar die naïeve kijk op het dagelijks leven zou wel eens kunnen uitgroeien tot zijn handelsmerk: Vincent veel te jong, veel te kwetsbaar, dramatisch onhandig en toch zo’n sterke podiumprestatie.

 

 

 

 
Jeroen Bouwhuis mixt in zijn voorstellingen muziek, mime, (animatie)film, dans en theater tot een wervelend en humoristisch geheel. In 2006 won hij het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn solovoorstelling Dinner for One: “Hij slaagde er binnen vijf minuten in zonder woorden meer gevoel en expressie in zijn voorstelling te leggen dan menig theatermaker met tekst binnen drie kwartier voor elkaar krijgt”, aldus de jury.

In zijn nieuwe voorstelling Bouwhuis drijft Jeroen Bouwhuis choreografie, mimiek en geluid wederom tot het uiterste met zijn onnoemelijk grote fantasie. Hier is er maar één de baas over lichaam, mimiek en de zaal. Bouwhuis.
 

Stond eerder in