Breek: Drum n bass: Survival + ANT TC1 + Nymfo e.a.


Outlook Festival Launch party


line-up: + Survival + Ant TC1 + Proxima b2b Dystal + Nymfo + Jake Handz


Breek dames en heren: vanavond is het weer zover! De vorige editie was wederom dubbel en dwars geslaagd, met misschien wel de dikste sets die de Effenaar tot nu toe gevuld hebben tijdens Breek. Om deze lijn door te zetten hebben we voor komende editie iets bijzonders bedacht:

Als wij zouden vragen wat het grootste en meest spectaculaire bass festival ter wereld is, wat zouden jullie dan zeggen? Inderdaad, Outlook Festival in Kroatië natuurlijk. Dit jaarlijkse festijn vindt plaats rondom een oude ruïne en is keer op keer gezegend met een line up die doet watertanden. Vanwege het, niet geheel onverwachte, grote succes hierdoor worden naar aanloop van het festival tegenwoordig op de meest uiteenlopende plekken zogenaamde Outlook Launch Party’s georganiseerd. En laat ons eigen Eindhoven nu net één van deze plekken zijn dit jaar!

Survival
Deze drum’n’bass held zal je niet onbekend voorkomen. Gesigned op zo ongeveer elk label dat er bestaat, en onverminderd druk aan het releasen. Zo ligt er op dit moment een kakelvers nieuw album in de schappen, en wordt hij daarom erg graag verwelkomd tijdens Breek. Verwacht een mix van stevige neuro en donkere sounds: dit wordt vet!

Ant TC1
Labelbaas van het gerenommeerde Dispatch Recordings, is er al bij vanaf dag één. Deze platenmaatschappij was dan ook het beginpunt voor Ant TC1, produceren volgde een aantal jaren later. Dispatch alsmede zijn muzikale output zijn rotsvast gevestigd in de hedendaagse dnb scene, waardoor Ant tegenwoordig ook evenementen voor het legendarische Metalheadz organiseert. En voor Outlook, verwacht dus een hoop enthousiasme en scherp mixwerk van deze man!

De rest van de avond wordt verzorgd door oude bekenden en jullie trouwe residents Proxima en Nymfo, wederom bijgestaan door verse talenten Jake Handz en Dystal. En daarmee zijn alle ingrediënten voor een kneiterdikke avond weer aanwezig. Ben erbij!

 

TIJDENS DEZE BREEK KUN JE 2 TICKETS VOOR HET OUTLOOK FESTIVAL WINNEN!

Wil jij gratis naar het vetste bass festival van de wereld? Volg dan onderstaande stappen, en maak kans op twee tickets ter waarde van € 165 euro!

Stap 1. Go naar deze editie van Breek, dus op 27 april.
Stap 2. Party your ass off
Stap 3. Maak een foto van jezelf, samen met de persoon met wie je naar het festival wil. Dit doe je voor de logo's van Breek & Outlook (die hangen in de foyer). Zorg dat de foto zo creatief mogelijk is!
Stap 4. Upload de foto op de wall van de Breek Facebook.
Stap 5. Wacht... de Breek Crew zal beslissen welke foto het meest creatief is en wie de tickets zal winnen!


Regels

- De twee personen die de tickets willen winnen staan op de foto.
- Het maakt niet uit wie de foto gemaakt heeft.
- De Breek  / Outlook logo's staan op de achtergrond, de foto moet dus gemaakt zijn in de Effenaar, geen photoshop!
- Wees creatief! Verf, kostuums, entourage, verzin iets geks!