Bonzai Classics


Bonzai All Stars + Yves Deruyter + Franky Kloeck + Bountyhunter


Back to Bonzai!

In november 2012 werd het 20-jarige bestaan van Bonzai gevierd in een uitverkochte Ethias Arena in Hasselt. Hoewel retro-feestjes in België allesbehalve schaars zijn, was dat jubileum er eentje voor in de boeken. Van begin tot einde ging het dak eraf. Minority Events wist het direct: ook Nederland had recht op zo’n avond!

Nooit eerder konden de Hollanders een officiële Bonzai Classics beleven, maar daar komt op 27 april verandering in. Bonzai en Minority slaan de handen ineen en staan garant voor een onvergetelijke knaller in de grote zaal van de Eindhovense Effenaar. Zo krijgt Nederland met het in het zonnetje zetten van deze grote speler in de dancewereld alvast haar eerste Koningsdag!

Wie eerdere Atmoz- en Danssalon reünies bezocht, weet dat ook dit unicum in de dancehistorie alle eer zal krijgen die ze verdient. De Bonzai All Stars, Yves Deruyter, Franky Kloeck en Bountyhunter gaan de temperatuur in de Effenaar tot ongekende hoogste doen stijgen, dat is zeker en vast!

Een Nederlandse Bonzai rebirth, en eentje die je beslist niet mag missen. Zorg dan ook dat je zo snel mogelijk je kaartje aanschaft, want de verwachting is dat deze avond snel uitverkocht zal gaan.