Mega Matjesdisco


Na Campingdisco en New Kids presenteren we je: Matjesdisco!

Matjesdisco is een eenvoudig concept, want zoals je weet werken eenvoudige dingen gewoon het best. Net als Matjesdisco dus. Om een Matjesdisco tot een succes te maken heb je een aantal dingen nodig. De belangrijkste zijn:

1) Kei goeie muziek. Dit varieert van belachelijke 80's en 90's hits tot electro, balkan, rock, trash en andere verschrikkelijke party nummers. Het is dus eigenlijk een mix van slechte nummers die iedereen kent en dat dan gemixt met wat electronische dingen omdat we de energie nodig hebben om de mensen compleet uit hun dak te laten gaan.  

2) Een bar (of twee) die bier en wijn verkoopt en misschien ook ander spul als wodka. Coke, 7up, chocolademelk en Fristi mag ook als je nog naar huis moet rijden, of je een probleem hebt met een enorme kater de volgende dag.

3) Een blij publiek is superbelangrijk om dit mogelijk te maken. Het is kei belangrijk dat de meeste mensen in Matjesstyle naar het feest komen. Als je geen idee hebt wat dat is, dan zijn hier wat styling tips. Of bekijk gewoon New Kids Turbo nog een keer. Of het filmpje hier onder.

Dan zijn er nog een paar dingen die het feest nóg beter maken: 

4) Decoratie. Tja, goedkope rotzooi uit de 80's is ideaal, maar eigenlijk is alles mogelijk zolang het er maar niet al te goed uit ziet. Je begrijpt wel wat we bedoelen.

5) Een lage entree prijs. Omdat we denken dat er  al genoeg dure party's zijn met grote line-ups die eigenlijk niet eens echt leuk zijn. Een feest moet gewoon leuk zijn en je moet ook nog geld overhouden om een rondje te kunnen geven, toch?