Sandra Van Nieuwland


+ Ivar


Na vijf nummer één singles en een gouden nummer één album gaat Sandra van Nieuwland het land in voor een tour langs diverse Nederlandse clubs

In januari staat Sandra avond aan avond in de Rotterdamse Ahoy om haar opwachting te maken tijdens het jaarlijkse evenement De Vrienden van Amstel. Het zijn de eerste stappen die ze zet als fulltime artiest. Na de successen die zij al behaalde in The voice of Holland en met haar album 'And More' dat maar liefst zes weken op nummer één  stond, verkocht ook het valentijns-concert in Paradiso op 14 februari binnen enkele uren uit. Het Nederlandse publiek lijkt maar geen genoeg van Sandra van Nieuwland te krijgen.

Sandra van Nieuwland, de 35-jarige Haarlemse zangeres was één van de kandidaten in het derde seizoen van The Voice Of Holland op RTL 4. Met haar optreden zorgde Van Nieuwland ervoor dat alle coaches zich omdraaiden. Uiteindelijk koos zij voor Trijntje Oosterhuis en ontving ze met haar eerste single 'More' een dubbelplatina-award. In december vorig jaar werd haar eerste album 'And More' uitgebracht, welke binnen 24 uur op de eerste positie in de iTunes charts stond.