It all started in the Nineties + special guest Paul Elstak


+ It all started in the Nineties DJ Team


Terug in de tijd met de beste jaren ’90 en happy hardcore tunes!

Zondag 31 maart, 1e Paasdag, gaat de Effenaar weer terug naar de jaren ‘90. Het concept ‘It all started in the Nineties’ doet op deze avond alweer voor de derde keer de Effenaar aan in hun tour door Zuid-Nederland. Dit concept laat de bezoeker de jaren ’90 herbeleven met de vetste muziek uit deze tijd. Naast het ervaren IASITN DJ team komt ook 90’s icoon Paul Elstak een set draaien vol met de grootste happy hardcore hits uit die tijd!

Samen met ons denken vele mensen met heimwee terug aan de jaren '90. De wereld en vooral de muziek is veranderd sindsdien. Alleen Ludo en Janine Sanders doen je nog terugdenken aan deze heerlijke tijd. Waar we vroeger eerst enkele minuten moesten inbellen voor we op internet konden, kunnen we tegenwoordig geen 5 minuten meer zonder onze mobiel. Urenlang speelde je eind jaren '90 het spelletje snake op je Nokia 3210 en keek je in het weekend stiekem naar Sex voor de Buch.

Nu ben je ouder en waarschijnlijk op de leeftijd dat je denkt aan trouwen... waar is de Honeymoon quiz als je hem nodig hebt? De beveiliging van Jerry Springer fouilleert je grondig aan de deur want als je wilt deelnemen aan de Mega Blubber Powerrace mag je geen scherpe voorwerpen bij je dragen. Minority Events brengt eenmalig het gevoel, de rages en de muziek uit de jaren '90 terug. Trek op 31 maart nog één keer je oude trainingspak uit de kast voor dit onvervalste feest vol met herinneringen

Wanneer je goede herinneringen hebt aan de jaren ’90 mag je niet ontbreken op dit feest. Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een reünie, bel je oude schoolliefde op en zorg dat ze er bij zijn op zondag 31 maart!