Colossa - LP/CD-presentatie


+ Paceshifters


Colossa presenteert tweede album in Eindhoven Rockcity!

De Nederlandse rockers van Colossa zijn toe aan een tweede hoofdstuk. Met een nieuwe bezetting, een nieuw album genaamd ‘New Day Rising’ en een verse single 'Hurricane' gaan de heren verder in op het pad dat ze insloegen met hun debuutalbum ‘Born to Make A Sound’.

Colossa maakt rocksongs die zowel Soundgarden als Foo Fighters in herinnering roepen. En om die voorliefde voor heavy rock helemaal compleet te maken gingen de heren naar niemand minder dan masteraar Howie Weinberg die ook Nirvana’s 'Nevermind' vakkundig onder handen nam. Het nieuwe album mag dan ‘New Day Rising’ heten, de albumpresentatie is gewoon ’s avonds. Snoeihard en moddervet!

Paceshifters
Het internationale Showcasefestival SXSW in Austin Texas vond ze meer dan cool en daarom speelde Paceshifters dit jaar op het festival der festivals. Maar de rockers hebben meer met de US of A, want onlangs namen ze er in vijf weken hun tweede album op met de legendarische producer Ed Stasium. Slimme zet van de mannen, want je kunt de mosterd maar beter halen in het land waar de mosterd is uitgevonden. Ze zijn jong, wild, en ze rocken als een gek. Moedige zet van Colossa om deze knapen mee te nemen naar Eindhoven Rockcity.