Uitverkocht

We All Love 80's & 90's + Remember the 00's


grote zaal: We All Love 80's & 90's | kleine zaal: Remember the 00's


Vanavond is het retro in twee zalen! Het vertrouwde 80's & 90's in de grote, de 00's in de kleine zaal!

Op zaterdag 16 maart presenteert Radio Veronica in de Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar!

Ga op zaterdag  16 maart terug in de tijd met de beste hits van al die legendarische helden uit de jaren 80 en 90. We nemen je mee terug naar de tijd dat Bassie en Adriaan achter de baron aanzaten, de tijd dat knalroze beenwarmers super gaaf waren. Verlang jij ook zo terug naar die tijd dat je uit je dak ging op ‘Like a virgin’ van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Beleef het totaalplaatje van de muziek, de videobeelden en natuurlijk de ouderwetse goede sfeer door je viewmaster. Zoek dus je beenwarmers op, laat je bakkebaarden staan en kom naar de Effenaar. 

Zaterdag 16 maart 2013 zal er tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s in de Effenaar een extra REMEMBER THE 00’s area zijn. REMEMBER THE 00’s neemt je een klein stapje mee terug in de tijd. De REMEMBER THE 00’s area herinnert je aan een paar jaar terug. In de kleine zaal kan je dansen op alle grote hits van de zeroes. De videobeelden herinneren je aan de tijd waarin je dagen lang YouTube filmpjes keek en al je favoriete clips aanvroeg bij The Box. Verlang je ook zo terug naar de hits van 00’s?

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt om de maand plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.